Varaosaexpert Ossi Oikarisen tiimin tukena

Pitkän uran moottoriurheilun parissa tehnyt Ossi Oikarinen muutti takaisin Lahteen vuonna 2014 kahdenkymmenen vuoden ulkomailla asumisen jälkeen. Vuonna 2016 Ossi alkoi ajamaan kiihdytysautolla kilpailuja ja tuolloin alkoi myös yhteistyö Varaosaexpert Lahden kanssa.

– Varaosaexpert Lahti on ollut äärettömän tärkeä apu meidän tiimille jo vuosien ajan. Varaosaexpertin hyllystä löytyy kattava valikoima huolto-osia meidän kilpa-autoomme, ja jos jotain ei ole, se saadaan tilattua yleensä seuraavaksi aamuksi Lahteen, kertoo Ossi ja painottaa nopeiden toimitusten merkitystä, kun kilpailukalusto on usein saatava huollettua seuraavaa kilpailua varten nopealla aikataululla.

Ossi Oikarisen kilpa-auto

Asiantuntevaa apua autoharrastajille

Varaosaexpertin myyntitiskin takaa löytyy myös uskomattoman paljon tietoa harrasteautojen tekniikasta. Etenkin vanhempiin USA-autoihin on saatettu vaihtaa vuosien varrella erilainen moottori ja vaihteisto, joten pelkällä rekisterinumeron kysymisellä ei oikeita osia löydy.

– Asiantunteva ja kokenut henkilökunta osaa auttaa vaikeammissakin projekteissa. Eikä minunkaan kesäauto ole tässä suhteessa poikkeus, naurahtaa Ossi. Onneksi Varaosaexpertin henkilökunta tuntee autot!

– Voiteluaineiden kehityksessä on myös tärkeä pysyä ajan tasalla ja Varaosaexpert on auttanut tiimiäni oikeanlaisten öljyjen valinnassa. Ajamme kilpaa Comman Motorsport öljyillä ja ne löytyvät tottakai Varaosaexpertin valikoimasta, kertoo Ossi ja kertoo ostavansa Varaosaexpertiltä myös kaikki käyttöautoon tarvittavat kulutusosat sekä nesteet.

”Varaosaexpertiltä löytyy kaikki tarvittava yhden katon alta helposti ja nopeasti!”, Ossi kiteyttää.

 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme