Unelmat todeksi – Orimattilan kumppanikorjaamon tarina

Orimattilalaiset kaverukset olivat haaveilleet jo jonkin aikaa oman korjaamon perustamisesta. Vuonna 2017 nuoret miehet päättivät tehdä unelmista totta. Helmikuussa 2018 Jani Heinonen ja Sami Mälkiä perustivat Orimattilaan oman AD-korjaamon, JaSa-Aitohuolto Oy.

– Aluksi teimme Samin kanssa hommia vain kahdestaan, mutta melko pian huomasimme tarvitsevamme lisäkäsiä. Kolme kuukautta avauksen jälkeen palkkasimme ensimmäisen työntekijämme, kertoo Jani vauhdikkaasta startista.

Vuosi 2019 meni vauhdikkaasti kolmen miehen voimin, mutta keväällä 2020 kuvioihin saatiin mukaan neljäs mies. Vuoden 2021 pian päättyessä vahvuuteen on saatu viideskin tekijä. Taustalla vaikuttaa apukäsiä myös laskutuksessa ja somekanavien ylläpidossa.

Halusimme AD-korjaamoksi

– Meille oli alusta asti selvää, että haluamme osaksi AD korjaamoketjua sen maineen ja tunnettavuuden vuoksi. Olemme olleet ketjussa nyt 3,5 vuotta ja olemme saaneet niin ketjulta kuin Varaosaexperttien Jarmolta paljon hyviä neuvoja, Jani kertoo ja on erittäin tyytyväinen etenkin laitehankintoihin saadusta avusta.

Vaikka oma kokemus ja osaaminen on vuosien aikana kasvanut, on apua edelleenkin helposti saatavilla.

– AD-ketjulta löytyy meidän toimialallemme laajasti osaamista ja aina löytyy joku, jolta kysyä neuvoa, Jani kiittelee ja rohkaisee kaikkia alan yrittäjyydestä kiinnostuneita tutustumaan AD:n tarjoamiin mahdoolisuuksiin.

– Mielestämme AD-ketjuun kannattaa liittyä koska, asioihin löytyy aina apua. AD:n toimittamat varaosat ovat laadukkaita ja niitä saa nopealla aikataululla. AD-ketjun loistava maine ja tunnettavuus auttaa oman yrityksen tunnettuuden kasvattamisessa – ja ei pidä tietenkään unohtaa AD:n vuosipäiviä, kehaiset molemmat yrittäjät.

Kuten kaikille kumppanikorjaamoilleen, Lahden Varaosaexpert toimittaa Orimattilaan kaikki tarvittavat varosat.

– Varaosaexpert Lahti on loistava paikka, jossa tiskin takana istuvat henkilöt ovat alansa huippua. Tarvittavat varaosat löytyvät nopeasti ja virheiden määrä on todella pieni. Kuljetukset osille pelaavat loistavasti tarvittaessa kaksikin kertaa päivässä, Jani lopuksi kehuu.

AD Autohuolto Orimattila palvelee arkisin klo 7.30-17 ja tarvittaessa myös lauantaisin. Erikoisosaamista löytyy mm. sähkö- ja hybridiautoihin. Kun yrittäjien motot ovat ”Ei se ole homma eikä mikään” ja ”Never give up” niin eihän lopputulos voi olla muuta kuin timanttia.

Varaosaexpertin Orimattilan huoltokumppanit

 

Varaa huolto Orimattilaan 

AD Autohuolto Orimattila Facebookissa