Yritys

Varaosaexpert tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita auton varaosia sekä tarvikkeet huoltoon. Asiantunteva henkilökunta palvelee niin yksityisautoilijoita kuin korjaamoyrittäjiä.

Varaosien verkkokauppa avoinna 24/7 ja palvelee ympäri Suomen. Otathan yhteyttä, mikäli tarvitsemaasi osaa ei löydy. Autamme löytämään oikeat tuotteet, tilaamme tarvittaessa puuttuvat osta ja opastamme tuotteiden käytössä.

Tarjoamme lisäksi asiantuntijoiden erikoisosaamisen autoharrastajille sekä kattavan valikoiman USA-autojen tarvikkeita ja osia.

Palvelevat Varaosaexpertit – Lahti ja Heinola

Asiantuntevat autoalan ammattilaiset tarjoavat Päijät-Hämeen parasta palvelua. Löydät meiltä laadukkaat auton varaosat, lisävarusteet, työkalut, voiteluaineet ja kemikaalit – kaiken mitä nykyaikainen autoilija autolleen tarvitsee.

Katso asiantuntijoidemme yhteystiedot ja myymälöiden aukioloajat

Lahden Varaosa Expertin palveleva henkilökunta
  • Thule Partner – pyörätelineet, suksiboksit ja taakkatelineet
  • USA-autojen varasosat ja asiantuntijoiden erikoisosaaminen
  • KS-Tools ja Kamasa -työkalusarjat
  • Yritysasiakkaille oma palvelutiski
  • Erikoistyökalujen vuokraus

Asiantuntevaa palvelua 30 vuoden kokemuksella

Toimintamme perustana on aina ollut kunnon asiakaspalvelu. Työntekijämme ovat alan osaavia asiantuntijoita ja monella on useiden vuosien kokemus alalta. Varaosaexpertillä sinua palvelee todelliset expertit.

Lahden Varaosaexpert Oy:n perustettiin vuonna 1993. Lahdesta ei tuolloi löytynyt ammattilaisia palvelevaa varaosakauppaa. Yritykselle ja sen tuottamille palveluille oli selkeä tarve ja myyntimme onkin kasvanut vuosittain. Samalla tuotevalikoimaamme on kasvatettu niin, että tällä hetkellä varastossamme on yli 20 000 eri tuotenimikettä.

Suurin asiakasryhmämme on alueen autokorjaamot ja autoliikkeet, joita laaja varaosavarastomme pystyy palvelemaan erityisen hyvin. Keväällä 2004 saimme käyttöön toimitilalaajennuksen ja siten myös tarvikkeille laajan myymälän.

Lahden Varaosaexpert Oy liittyi AD- ketjuun vuonna 2007. Varaosaexpert Oy edustaa Lahden talousalueella merkittävimpiä alkuperäislaatua olevia tuotemerkkejä, jotka ovat peräisin johtavilta auton osia valmistavilta komponenttitoimittajilta.

Tervetuloa palvelevaan varaosakauppaan – olitpa alan yrittäjä tai yksityisautoilja.

 

Varaosat korjaamoyrittäjille

Yritysasiakkaanamme saat asiantuntijoidemme avun, tilaat tuotteet helposti verkkopalvelusta tai asioit yritysasiakkaidemme omalla osastolla.

 

Katso asiantuntijoidemme yhteystiedot ja myymälöiden aukioloajat

 

AD-Ketju

Varaosat, lisävarusteet, tarvikkeet, määräaikaishuollot ja korjaukset

Paras palvelu ja laadukkaimmat tuotteet

Edulliset hinnat ja toimivat yrityspalvelut

Toimivat AD-Palvelut kaikille asiakkaille

Olemme osa palvelevaa AD-varaosaliikeketjua, jonka myymälöistä löydät ammattitaitoisten myyjien lisäksi kattavan valikoiman laadukkaita alkuperäisvaraosia, autotarvikkeita, lisävarusteita sekä työkaluja. Valvomme tarkasti myymiemme tuotteiden laatua. AD-ketjun pitkäaikaiset asiakassuhteet ajoneuvoteollisuuden komponenttivalmistajien kanssa mahdollistavat sen, että alkuperäiset varaosat ovat osa liiketoimintaamme.

 

AD-ketjuun kuuluu yli 200 valtuutettua AD-autokorjaamoa ympäri Suomen. Vankkaa asiantuntemusta, sekä alkuperäisiä varaosia käyttämällä uuden autosi takuu säilyy. Asiointi AD-ketjun toimipisteissä on turvallista ja luotettavaa. Olemme tutkitusti Suomen luotettavin autokorjaamo. Tutustu tarkemmin tutkimukseen.

Varaosaexpert Lahti Heinola
ad-lasku kuva

AD-Lasku

AD-Laskulla saat aina vähintään 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa myös erissä. Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta. Todennettua henkilöllisyytesi voit tutustua rauhassa maksusuunnitelmiin sekä ehtoihin ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

ad-ajoturva kuva

AD-Ajoturva

Tekninen vika tai ulosajo, AD-Ajoturvan tiepalvelu saapuu avuksesi ympäri vuorokauden. AD-Ajoturvan asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine).

AD-Lisäturva

AD-ketjun kansainvälinen kahden (2) vuoden lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työsuoritteet ja asennetut osat – aina, kaikille ja veloituksetta.

AD-Hinauspalvelu

AD-Hinauspalvelu on apunasi ongelmatilanteissa 24/7. AD-Hinauspalvelun kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-huoltopisteeseen, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan – kaikissa EU-maissa.

AD-Sijaisauto

Aja AD-sijaisautolla oman auton huollon tai korjauksen ajan. AD-AYGO ja -YARIS ovat AD-autokorjaamoiden omia sijaisautoja, joita voit vuokrata edullisesti käyttöösi siksi aikaa, kun oma autosi on AD-autokorjaamon huollettavana tai korjattavana. Kysy lisää omasta AD-autokorjaamostasi.

puhelin-ikoni
Soita myymälään