Kolhusuojat

suojaapuskurille

Takapuskurin kolhusuojat

REARGUARD antaa tehokkaan suojan takapuskurin maalipinnan vaurioitumista vastaan. Tuote on saavuttanut erittäin suuren suosion Euroopassa. Tuotteelle estät maalipinnan naarmuuntumisen tai peität jo syntyneet naarmut. Tuote vastaa laadultaan autojen alkuperäisvarusteita ja onkin valittu jo usean automerkin alkuperäisvarusteeksi tai automaahantuojien varusteohjelmiin Euroopassa ja nyt myös Suomessakin.

REARGUARD takapuskurin kolhusuojat

Ei pelkästään lisävaruste. Useimmat nykypäivän autot on varustettu maalatuilla takapuskureilla, jotka ovat herkkiä maalipinnan vaurioille. Maalipinnan vaurion korjaaminen on kallista ja vie aikaa. TAMMERS takapuskurin kolhusuoja ei ole ulkonäöltään huomiota herättävä vaan hillityn tyylikkään alkuperäisvarusteen kaltainen säilyttäen auton alkuperäisen ilmeen. TAMMERS takapuskurin kolhusuoja estää tehokkaasti takapuskurin vaurioitumisen

  • Valmistettu mustasta ABS muovista
  • CNC koneistus varmistaa täydellisen istuvuuden
  • Kiinnitys pitävällä 3M teipillä ja/tai olemassa olevia ruuveja tai muovikiinnikkeitä käyttäen

Auton lastauksen ja purkamisen aikana sattuu usein se pieni vahinko. Ei auta kuinka tarkka on, vahinkoja sattuu meistä jokaiselle. Lemmikkieläimen kynnet naarmuttavat usein auton takapuskurin. Tämäkin olisi helposti estettävissä. Takapuskurin kolhusuojan asentaminen on edullinen tapa suojata takapuskurin maalipinta.

Kattavasta valikoimasta takapuskurin kolhusuojat jo yli 600 automalliin.

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroën, Dacia, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Showing 1–12 of 346 results